www2jsport.sk


Športový obchod v Žiline.
RSS kanál
   Prihlásenie   Produkty   Dokumenty   Váš profil   Kontakt   Hlavná   Pomoc 
Aktuálne vám ponúkame 1615 produktov.  
Kategórie Výrobcovia
Novinky
Akciové produkty
BEŽKY
BILIARD
CAMPING
ČIAPKY/ ŠILTOVKY/ KUKLY
DOPLNKY
FUTBALOVÉ CHRÁNIČE
GO PRO HERO
IMPREGNÁCIE/ KRÉMY/ VOSKY
KARIMATKY
KOLIESKOVÉ KORČULE
KORYTNAČKY/ CHRÁNIČE
LOPTY
LYŽE
LYŽIARKY
LYŽIARSKE OKULIARE
LYŽIARSKE PRILBY
LYŽIARSKE RUKAVICE
LYŽIARSKE VIAZANIE
OBUV
ODEVY - DÁMSKE
ODEVY - PÁNSKE
ODEVY-DETSKÉ
PALICE/ TELESKOPICKÉ PALICE
PLAVECKÝ PROGRAM
PLAVKY
PONOŽKY/NÁVLEKY
RUKSAKY/ PLECNIAKY
SKI- KOMIS/ JAZDENÉ LYŽE
SLACKLINE
SLNEČNÉ OKULIARE
TENIS/STOLNÝ TENIS/BADMINTON
TERMOSKY A HRNČEKY
TRAMPOLÍNY/ POSILŇOVACIE STROJE
VLOŽKY DO OBUVI
ĎALŠIE INFORMÁCIE
» Akciové produkty » Novinky » Kategórie produktov » Výrobcovia produktov » Ako nakupovať ? » Obchodné podmienky » Reklamačný poriadok » Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.vasobchod.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Vaša firma, s.r.o.  IČO:123456789 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na email@test.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Uveďte firmy, ktorým sprístupňujete osobné údaje (Slovenská pošta, UPS...).

Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Výrobcovia
Novinky

NORTHFINDER BU 3420 DARK BLUE

image

99.00 EUR  s DPH
69.00 EUR s DPH

NORTHFINDER BU 3420 BLACK

image

99.00 EUR  s DPH
69.00 EUR s DPH

NORTHFINDER MI 3316 SHOOTGREEN

image

79.00 EUR  s DPH
59.00 EUR s DPH

NORTHFINDER NO 3392 BLACK

image

99.00 EUR  s DPH
79.00 EUR s DPH

Zobraziť všetky akcie >>
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
© 2js s.r.o.
© MiBe ESHOP 2014, 37